XBRL Converter

Vores XBRL-konverter giver dig mulighed for at konvertere dine egne filer fra næsten ethvert format såsom PDF, Excel, Word, JSON, HTML eller ZIP til XBRL eller iXBRL.

XBRL-konverteren er hurtig, pålidelig og omkostningseffektiv.

Ved at bruge XBRL-konverteren kan du nemt og hurtigt oprette dine XBRL-filer til de fleste myndigheder (Erhvervsstyrelsen, Finanstilsynet, EBA, EIOPA og ESMA). Den understøtter også de fleste XBRL-taksonomier på markedet – både ESEF, GAAP, CRDIV, Solvency2 og mange flere.

ParsePorts XBRL-converter er værktøjet for dig, der vil have total kontrol over XBRL-konverteringen.

Sådan virker XBRL-converteren

Simplified tagging

Med vores simplified tagging behøver du ikke nogen dybdegående viden om XBRL. Du konverterer bare dine filer. Simplified tagging er udviklet over 8 år, hvilket giver dig mulighed for at drage fordel af vores ekspertise til automatisk at håndtere taggingen.

Minimale ændringer i dine vante arbejdsgange

Når du bruger XBRL-converteren er det minimalt, hvad du skal ændre i dine nuværende arbejdsgange. Den er udviklet til at tilpasse sig dine arbejdsgange uden at gå på kompromis med kvaliteten. XBRL-konverteenrgiver dig fuldstændigt frit formatvalg, så du kan fortsætte med at bruge de samme systemer og værktøjer, du altid har brugt.

Fuld kontrol over taggingen

Vores XBRL-converter er ikke en scanner, og den gætter sig heller ikke. Det betyder, at du får fuld kontrol over, hvordan dokumentet er tagget.

Dokumenteret track-record

Vi har mere end 8 års erfaring med at betjene og rådgive branchen samt udvikling af XBRL-produkter. Vi er aktive i XBRL-konsortiet som medlemmer af XBRL International, XBRL Europe og størstedelen af de lokale XBRL-foreninger, og så er vores converter selvfølgelig XBRL certificeret.

Du bevarer kontrollen

Der er ikke noget gætværk eller scanning involveret i simplified tagging. Du kan altid tage kontrol over, hvor hvert element i din rapport peger hen i XBRL-taksonomien.

Fleksibilitet

Vores XBRL-converter er 100% fleksibel, hvilket betyder, at du nemt kan ændre dine filer uden at skulle lave en masse gentagelser for at oprette dine XBRL-filer. Du kan endda udføre sidste øjebliksændringer, og du er sågar i stand til uproblematisk at bruge egne forkortelser og terminologi i i dine årsrapporter.

Øjeblikkelig konvertering

XBRL-converteren giver dig mulighed for at fremstille XBRL-filer med blot et enkelt klik, og du får en valideret og konverteret XBRL-fil klar til aflevering indenfor få sekunder

Gratis support

Vi inkluderer altid gratis support i vores produkter. På denne måde behøver du ikke at tøve med at kontakte os. Det er ligeledes vores garanti for, at vi altid leverer de bedst mulæige produkter.