Priser, vilkår og betingelser

XBRL Service

- for virksomheder registreret i Danmark

Ved siden af, finder du priserne* på vores XBRL-Service i Danmark.

Din ordre er bindende når vores XBRL-Service team har påbegyndt arbejdet med din fil og du vil blive faktureret umiddelbart efter levering.

Vi tilstræber at returnere den konverterede fil inden for 24 timer, medmindre der er perioder med spidsbelastning eller konvertering af rapporter for større konti (Klasse C, D, IFRS, etc.).

*Vi forbeholder os retten til at ændre vores priser, og vi kan ikke holdes til ansvar for fejltryk.

ParsePort ApS handelsvilkår

Generelle oplysninger

Parseport ApS | Roholmsvej 12A, sal 2 | 2620 Albertslund | Denmark | CVR: 32670075 | Telefon: +45 53 53 00 10 | Email: info@parseport.com

Priser

Parseport ApS kan ikke holdes til ansvar for fejl i priser, der er oplyst på vores website. Ydermere forbeholder vi os retten til at opdatere priserne.

Betaling

Efter ordren er udført sender ParsePort ApS en faktura. Alle beløb opgives i euro og uden moms eller skatter. ParsePort ApS kan ikke stilles til ansvar for trykfejl.

Levering

Parseport ApS begynder behandlingen af din ordre så snart den er modtaget. XBRL-filen levers indenfor 48 timer efter at vi har modtaget alle relevante data. I højsæsonen mellem april og juni kan der dog gå lidt længere.

Garanti

Vi yder 2-års garanti i overenstemmelse med købeloven. Klageretten indbefatter fejl i XBRL-filen, der ikke er som følge af kundeinput. Klageretten gælder ikke fejl eller skader forårsaget af fejlbehæftet håndtering af produktet eller servicen. Fejl og mangler skal adviseres indenfor rimelig tid efter opdagelse.

Klager skal rettes til info@parseport.com

Refusion

Parseport ApS refunderer ikke betalinger.

Afbestilling

Afbestillingsretten ophæves det øjeblik en ParsePort-medarbejder påbegynder behandlingen af din ordre.

Hvis du har sendt alle relevante dokumenter til ParsePort, men stadig ikke ønsker at vi færdiggør ordren, skal du ringe til vores serviceteam så hurtigt som muligt på +45 53 53 00 10.