ParsePort XBRL-produkter sikkerhed

Sikkerhed er vigtigt for os. Ved at gøre brug af de nyeste teknologier sigter vi efter altid at være et skridt foran dine behov. Vores cloud-baserede løsninger er sikre, og vi tager sikkerheden for vores cloud-løsninger meget seriøst.

Hos ParsePort gør vi både XBRL nemt OG sikkert.

Certificeretsikkerhed

Alle vores produkter er XBRL certificeret software, og vi i gang med at opnå ISO 27001 ISMS-certifikat. Faktisk agerer vi allerede, som om vi havde opnået certificeringen. Vi er allerede klar til regelmæssig revision af kode og infrastruktur, inklusive tredjeparts penetrationstest.

Vores udvikling følger Secure Software Development Life Cycle S-SDLC og alle krav til nye funktioner analyseres for sikkerhedsrisici.

Ydermere følger vi alle anbefalinger fra Cloud Security Alliances (CSA) Security, Trust & Assurance Registry (STAR), og vi har færdiggjort “Consensus Assessment Initiative” (CAI) (CAIQ v3.1).

Vi står klar hele døgnet

Vores løsninger er til rådighed hele døgnet, hver dag, hele året.

Vi samarbejder med en højsikkerheds-hostingudbyder, der opererer i Nordeuropa med base i Danmark.

Alle vores servere bliver styret af vores hostingudbyder, hvilket sikrer korrekt patching og løbende opdateringer. Vi benytter ip-whitelisting i kombination med MFA til at få adgang til vores server-setup.

Datasikkerhed

Vil du vide mere om ParsePorts sikkerhed?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores sikkerhedsprocedurer. Vi vil med glæde assistere dig, så du kan sikre dig, at vores sikkerhed er god nok.