Gratis support

Vi har gjort det nemt at konvertere åresregnskaber til XBRL, og vores produkter er så enkle at bruge og så stabile, at du sjældent har brug for support. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller problemer med et af vores produkter. Vores produkter er så simple og skal være så nemme at bruge, at kunder sjældent har brug for hjælp. Derfor er vores support også gratis.

Du kan også finde hjælp i vores omfattende < a href = "https://support.parseport.com/"> Ofte stillede spørgsmål . FAQ opdateres konstant med nye gode spørgsmål fra vores kunder – og vores svar. Nogle svar er toppet med “how to” videoer.

Vi tilbyder gratis support på vores produkter, men vi oplever også stor efterspørgsel efter ekspertviden om ESEF-taksonomien. Vi kontaktes af både revisorer og myndigheder, der har brug for hjælp til at forstå forbindelsen. Desværre kan vi ikke tilbyde denne type support gratis, da vi bruger meget tid på det – og den tid går fra vores kunder, der har betalt for at bruge vores konverteringsværktøjer.

Vi er her for at hjælpe

  • Som ParsePort kunde, kan du ringe til support på telefon +45 53 53 00 10. Vi tager telefonen indenfor normal, dansk arbejdstid. Akutopkald uden for normal arbejdstid bliver dog faktureret.
  • Du kan også sende en email til support@parseport.com, så vender vi tilbage til dig. Vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.
  • Hvis du er interesseret, kan vi holde dig opdateret på nyheder omkring taksonomier og produkter. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Vi sender kun nyhedsbreve, når vi har noget relevant at fortælle.

Send os dine Support Spørgsmål