Tilfredse kunder og partnere

Successhistorier

Arcadis fik hjælp af Sturnis365

ParsePort har indgået partnerskab med Sturnis365, hvor Sturnis365-kunder får deres årsrapporter konverteret til iXBRL ved hjælp af ParsePorts løsninger, så de kan blive klar til ESEF.

ARCADIS er en af disse kunder. De er et globalt design-, ingeniør- og management-konsulentfirma (ARCAD) og vindere af Sijthoff-prisen 2018, der hvert år tildeles den bedste årsrapport i Holland. De har for nylig implementeret Sturnis365 sammen med ParsePort-løsningerne. Laura Van Oorschot, der er direktør for Group Reporting & Accounting, siger: “Vi har udgivet i dag, og jeg er glad for at kunne fortælle, at det har været den mest afslappede lukning i årevis. Sturnis365 var en betydelig hjælp”. Ligeledes udtrykker international VP for Sturnis365, Didier Katz, sin store tilfredshed med samarbejdet mellem Sturnis365 og ParsePort.

KoneCranes er allerede ESEF-klar

Hos ParsePort håndterede vi implementeringsprocessen for KoneCranes gennem 4 simple trin, og det har vist sig at være den nemmeste måde for både os og vores kunder at implementere ParsePortproduktet og blive klar til ESEF.

Processen startede da KoneCranes leverede deres PDF- og Excel-filer til os.

Bagefter satte vi os ned sammen med Jukka Pellika, Group Financial Controller hos KoneCranes, for at snakke om hvordan han oplevede processen.

Da vi spørger hvorfor KoneCranes endte med at vælge ParsePort, svarer Jukka Pellikka helt tydeligt: “Vi kunne godt lide, at tagging foregik automatisk hvis posterne var udtrykt klart og skrevet korrekt.” Bagefter tilføjer han: “I løbet af udvælgelsesprocessen lagde vi også mærke til at ParsePort var den eneste udbyder, vi gennemgik, der kunne producere en ESEF-fil, der så ud præcis som vores færdigdesignede årsrapport.”

Et udvalg af vores kunder

Gert Skjønnemand
Deloitte A/S

XBRL var en læringsproces, hvor ParsePort konstant understøttede. Endvidere er resultatet en god standard og en rapporteringsfunktion, der fungerer 100%. Efter en kort implementering fra ParsePort var vi i gang. Vi vil bestemt anbefale ParsePort.

Henrik Holm, CFO Hornsyld Købmandsgaard A/S

Vi bruger både Word og Excel til udarbejdelse af rapporter, og systemet kan let håndtere begge dele. Når du først har prøvet at konvertere og rapportere en gang, er systemet let at bruge. ParsePort har også en god, effektiv og hurtig support, når det er nødvendigt.

Finn Skov
Egetæpper A/S

Hos ege krævede vi en partner, der kunne konvertere og rapportere vores regnskaber i det digitale format XBRL. Efter at have undersøgt markedet, fandt vi ParsePorts-løsning mest attraktiv. Ukompliceret og let for os lige fra starten med effektiv service.

Christian Koefoed
IT Manager
TK Development

Selvom vi efter vores vidende var det første firma i Danmark, der rapporterede IFRS digitalt, havde vi sto tillid til ParsePorts håndtering gennem hele processen - og når man er i tvivl har ParsePort kommunikeret hurtigt, effektivt og løsningsorienteret med både os og Erhvervsstyrelsen.

Lotte Mathiesen Kollegiefonden Bikuben

For det første; kæmpe ros til ParsePort for en meget hurtig og smertefri ekspedition i forbindelse med konvertering af vores årsrapport til XBRL. Jeg er meget overrasket over, hvor glat hele processen er gået! Svarene kom meget hurtigt og var lette at forstå. Jeg vil bestemt anbefale ParsePort.

Jan Buskbjerg
Vistisen & Lunde

Vi rapporterer vores kunders konti til Erhvervsstyrelsen som XBRL ved hjælp af ParsePorts XBRL Converter. I forbindelse med tilpasningen af vores Excel-model til XBRL-rapportering har ParsePort løbende ydet hjælp. ParsePorts support og XBRL-produkter har også fungeret til vores fulde tilfredshed.

Søren Christiansen
Orifarm Group A/S

Vi har brugt ParsePort i forbindelse med XBRL for regnskaber. Derudover har det været fleksibelt, let og med meget god service fra ParsePort. Minimal tid brugt på indsendelse og linket til de danske erhvervsmyndigheder har fungeret fremragende.

Merete Budde
LandboThy

Vi har fundet denne løsning ved at erhverve XBRL Converter. ParsePort har også været utroligt hjælpsom hele vejen fra første møde til implementeringsfasen. I dag rapporterer vi alle vores konti ved hjælp af ParsePorts-løsninger.

Tina Christensen
Semler Gruppen

Vi har brugt ParsePort til konvertering af årsrapporter til XBRL og rapportering til Erhvervsstyrelsen for klasse B-virksomheder. Jeg har været meget tilfreds med processen og den fremragende service, hvor kvalitet og effektivitet har været på top.

Kim Riis
Sønderup & Partnere

ParsePort ser ud til at have skabt et produkt, der omfavner mange regnskabsfolk og dets meget fleksibilitet i forhold til at bruge alle Excel-kapaciteter og holde dem intakte. Der er ingen kode, makroer eller begrænsninger - og vi var klar til at rapportere digitale konti hurtigt. Brugervenlig XBRL.

Maria Rebbe
DIFKO A/S

Grundlæggende havde vi brug for et værktøj til at konvertere vores excel-konti til XBRL-format. ParsePort har virkelig opfyldt vores forventninger. Det er let at starte med, og hvis der er mindre problemer, er der altid øjeblikkelig hjælp fra ParsePort.

Tom Bak
Sydfyns Elforsyning A/S

Vi undersøgte markedet for løsninger og konkluderede, at ParsePort kunne tilbyde os den bedste løsning. ParsePort har sørget for alle vores konti til vores fulde tilfredshed, og vi kan vi varmt anbefale deres tjenester til andre.

Gert Skjønnemand
RevisionPlus A/S

Resultatet er en god standard og en rapporteringsfunktion, der fungerer 100%. Desuden var vi hurtigt i gang. Vi har lavet mange rapporteringer, og instruktionerne er ikke længere nødvendige, da det er ekstremt brugervenligt og en nem proces.

Lars Eslund
Unipension I/S

Vi er meget tilfredse med det job, ParsePort har gjort for os. Det er de bedste penge, jeg har brugt i år.

Maibritt Sejersen
EgnsINVEST

Hos EgnsINVEST har vi brugt ParsePort til størstedelen af vores konti, og vi kan anbefale deres tjenester til andre kunder. Samarbejde har altid været en positiv oplevelse, hvor servicen af vores konti har været let og hurtig