Revisionsassistent/bogholder til fremtiden indenfor IT

Ser du dig selv som en regnskabs-entusiast og begejstres du af finance og accounting? Har du god erfaring med bogføring fra forskellige typer af virksomheder, og hjælpe disse med deres forskellige administrative forhold? Brænder du for at give en god service? Og vil du være en del af en unik virksomhed? Så er det dig, vi søger!

Hos ParsePort leverer vi software, der konverterer årsrapporter til XBRL og iXBRL-format, og vores kunder er børsnoterede virksomheder og revisorer fra hele Europa.

De fede opgaver

Vi kan tilbyde dig at blive en del af et energifyldt team og få en utraditionel arbejdsplads med en løs tone i et internationalt miljø med glade kollegaer. Der er mulighed for, at du kan udvikle din person og din karriere. Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Håndtering og konvertering af årsrapporter for vores kunder i vores interne service team
 • At sikre bogholderi er ajourført og afstemninger for vores selskaber
 • Udarbejdelse af arbejdspapirer til revisor
 • Ad hoc-opgaver

Vi leder efter dig

Som person formår du at fokusere på detaljerne i dit arbejde, og du engagerer dig fuldt ud i dit arbejde. Du har fokus på, hvad der er bedst for dine kunder, og du trives med at arbejde selvstændigt samtidig med, at du gerne vil bidrage til det gode samarbejde på kontoret. Selvom du har travlt, når du dine opgaver uden, at det går ud over kvaliteten. Vi sætter stor pris på, at du har en stor portion humor og trives i en uformel omgangstone i et inspirerende miljø.

Hvad vi forventer af dig:

 • Har nogle års erfaring med forskellige opgaver inden for bogholderi/revision
 • Du mester dansk og engelsk i både skrift og tale
 • Er struktureret i din måde at løse opgaver på og formår at overholde deadlines
 • Navigerer hjemmevant i Excel
 • Du kan arbejde selvstændigt og proaktivt i et dynamisk miljø, men er samtidig også en teamplayer, der hjælper til, hvor det brænder på.
 

Det er ikke noget problem, hvis du ikke ved noget om ESEF-rapportering og XBRL-formater i forvejen, det skal vi nok få dig lært.

Det du får

 • Dedikerede kollegaer som giver sig tid til at hjælpe hinanden
 • Frokost og massageordning
 • Mulighed for ugentlige træningspas
 • Sundhedsforsikring
 • Sociale arrangementer

Ansøgning og opstart

Send din motiveret ansøgning og CV i én samlet PDF-fil til hr@parseport.com med emnet ”Revisionsassistent”. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til hr@parsteport.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi gennemgår ansøgninger løbende, og vi tillader os derfor at lukke jobopslaget, når den rette kandidat er fundet, så du skal ikke vente for længe med at ansøge.

Vi gør yderligere opmærksom på, at der stilles krav om ren straffeattest for at komme i betragtning til stillingen.

Vi aflønner efter kvalifikationer.

Om os

ParsePort er en løsningsudbyder til international regnskabsaflæggelse i XBRL- og iXBRL-formaterne. Vi hjælper myndigheder, banker, forsikringsselskaber, pensionsfonde, revisorer, børsnoterede og mindre virksomheder med at rapportere i ESEF-format. Vores slogan er “XBRL gjort simpelt”, og vi tror på det, og derfor arbejder vi på at gøre alle aspekter af rapporteringsprocessen så enkle som muligt.

Vi har til huse i Albertslund. Der er gode parkeringsforhold, men det er også let at komme hertil med offentlig transport.

Du kan lære os bedre at kende på www.parseport.com

Share this posts
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Other open positions

Svensktalande sales support

Vill du samarbeta med några av Europas största varumärken? Kanske är du vår nya svensktalande Sales support?

ParsePort är en ledande leverantör för digitala lösningar. ParsePort konverterar årsredovisningar till XBRL och iXBRL-format. Våra kunder är börsbolag och revisorer i hela EU.

Read More »
Share this posts
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin