Marketing Assistent

Kan du lide at skrive blogindlæg og nyhedsbreve, have god indsigt i et teknisk produkt og samtidig være en praktisk marketing blæksprutte, der arrangerer webinars og holder styr på at alle ved hvad de skal gøre, så har vi et job til dig.

Med andre ord, du kan lide at have mange bolde i luften og er ikke bange for nye, spændende og anderledes opgaver. Du skal have både lyst og god forståelse for at beskrive og forklare vores software løsning – og det vil være en absolut fordel, hvis du vandt til at arbejde med b-t-b. 

Om jobbet

Dine primære opgaver vil være;

  • Levere content til vores website og produktmaterialer, skrive blogposts, og casestories. Det betyder også, at du skal være flydende i skriftlig engelsk.
  • Ansvarlig for regelmæssige LinkedIn posts.
  • Ansvarlig for at skrive nyhedsbreve o.lign.
  • Vedligeholde og levere content til vores FAQ site i samarbejde med vores supportafdeling.
  • Tovholder på planlægning og afvikling af webinarer.

Du er den, der leverer tekster til alle materialer, som går ud af huset uanset om det er digitalt eller trykt. Vi er en international virksomhed og derfor foregår al ekstern kommunikation på engelsk.

Du har en god forståelse for  tekniske løsninger – og du formår at beskrive dem, så modtageren forstår det.

Du undersøger og opsøger selv viden og input til dine tekster – men du har også mere praktiske koordinerende opgaver.

Din profil

Vi leder efter dig, der elsker at nørde med at skrive gode tekniske forklaringer og beskrivelser på engelsk i et let og forståeligt sprog.

Du er initiativrig, og du tager ansvar og ejerskab over dine opgaver, som du forstår at prioritere i rigtig rækkefølge.

Det er vigtigt for os, at du er tillidsfuld og ærlig, da vi lægger stor vægt på at samarbejde om opgaverne, og her mener vi, at man kommer længst med tillid.

Du er præcis og tydelig i din kommunikation, så vi undgår misforståelser, og du er ikke bange for at sige fra og udfordre, hvis det er nødvendigt. Du ved også, hvornår beslutningen er endegyldig.

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav, at du er flydende på engelsk både skriftligt og mundtligt. Udover at du er god til at skrive og koordinere, har du erfaring med Business to Business, du er tech-savy og kan godt smide en tekst ind i wordpress, som iøvrigt bestyres med kyndig hånd af vores multimediedesigner.

Det er ikke noget problem, hvis du ikke ved noget om ESEF-rapportering og XBRL-formater i forvejen, det skal vi nok få dig lært. Til gengæld skal du være indstillet på at vide og lære ALT om det – og holde dig opdateret.

Du vil indgå i vores marketingsafdeling på 4 personer, hvor du refererer til vores CMO Hanne Bjørn-Klausen. 

Vi tilbyder

  • Dedikerede kolleger, der altid tager sig tid til at hjælpe hinanden
  • Et uformelt og rart arbejdsmiljø
  • Frokost og massage ordning
  • Løn efter kompetencer
  • En fuldtidsstilling med fleksibilitet.

Apply

Send ansøgning og CV i én samlet PDF-fil til vores HR afdeling på hr@parseport.com.

Vi gennemgår ansøgninger løbende, og vi tillader os derfor at lukke jobopslaget, når den rette kandidat er fundet, så du skal ikke vente for længe med at ansøge.

Vi gør yderligere opmærksom på, at der stilles krav om ren straffeattest for at komme i betragtning til stillingen.

About ParsePort

ParsePort er løsningsudbyder af finansiel rapportering i XBRL- og iXBRL-formatet. Vi hjælper børsnoterede virksomheder, myndigheder, banker, forsikringsselskaber, pensionskasser, revisorer, samt mindre virksomheder over hele verden med at rapportere i ESEF-format. Vores slogan er “XBRL made simple”, og vi tror på det. Derfor arbejder vi for at gøre alle aspekter af rapporteringsprocessen så enkle som muligt.

Vi har hovedkvarter i Albertslund – samt sælgere ud over det meste af Europa. Der er gode parkeringsforhold, men det er også let at komme hertil med offentlig transport.

Du kan lære os bedre at kende på www.parseport.com.