Multimedie Designer

Hvordan vil du fange verdens største virksomheders opmærksomhed?

Er du en kreativ og stilsikker person der elsker at have mange bolde i luften og ikke er bange for nye, spændende og anderledes opgaver. Har du en god portion erfaringer med i bagagen og vandt til at arbejde med b-t-b. Så er det måske dig, vi leder efter.

Om jobbet

Dine primære opgaver vil være at udvikle og producere grafisk indhold samt at vedligeholde vores hjemmeside. Du kommer bl.a. til at:

  • Vedligeholde vores hjemmeside, som er bygget i WordPress med Elementor. Du vil få leveret noget content, men der er også content, som du er ansvarlig for at vedligeholde.
  • Udvikle og producere grafisk indhold til både web og print.
  • Vedligeholde og producere Power Point præsentationer.
  • Diverse grafiske opgaver såsom produktion af mesh/bannere, brochure, billedredigering mv.
  • Vedligeholde og producere templates til eks word og power point.

Du er den, der skal sikre vores virksomheds visuelle identitet og sikre at vores branding forbliver stærk, kreativ og troværdig.

Du vil få brug for tekniske digitale kompetencer til at vedligeholde og arbejde med vores platforme og supportere vores afdelinger med grafisk produktion.

Din profil

Vi leder efter dig, der er skarp i WordPress og det grafiske univers. Du er initiativrig, og du tager ansvar og ejerskab over dine opgaver, som du forstår at prioritere i rigtig rækkefølge. Det er vigtigt for os, at du er tillidsfuld og ærlig, da vi lægger stor vægt på at samarbejde om opgaverne, og her mener vi, at man kommer længst med tillid.

Du er præcis og tydelig i din kommunikation, så vi undgår misforståelser, og du er ikke bange for at sige fra og udfordre, hvis det er nødvendigt. Du ved også, hvornår beslutningen er endegyldig.

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav, at du er flydende på engelsk både skriftligt og mundtligt. Udover at du er god til at lave grafik og billedredigering, har du erfaring med Business to Business, du er tech-savy og stærk i WordPress, herunder Elementor.

Din uddannelsesmæssige baggrund er nok inden for multimediedesign og vi forventer, at du har minimum 2 års erfaring i en Business to Business virksomhed.

Det er ikke noget problem, hvis du ikke ved noget om ESEF-rapportering og XBRL-formater i forvejen, det skal vi nok få dig lært.

Du vil indgå i vores marketingsafdeling, hvor du refererer til vores CMO Hanne Bjørn-Klausen.

Vi tilbyder

  • Dedikerede kolleger, der altid tager sig tid til at hjælpe hinanden
  • Et uformelt og rart arbejdsmiljø
  • Frokost og massage ordning
  • Løn efter kompetencer
  • En fuldtidsstilling med fleksibilitet.

Apply

Send ansøgning og CV i én samlet PDF-fil til vores HR afdeling på hr@parseport.com.

Vi gennemgår ansøgninger løbende, og vi tillader os derfor at lukke jobopslaget, når den rette kandidat er fundet, så du skal ikke vente for længe med at ansøge.

Vi gør yderligere opmærksom på, at der stilles krav om ren straffeattest for at komme i betragtning til stillingen.

About ParsePort

ParsePort er løsningsudbyder af finansiel rapportering i XBRL- og iXBRL-formatet. Vi hjælper børsnoterede virksomheder, myndigheder, banker, forsikringsselskaber, pensionskasser, revisorer, samt mindre virksomheder over hele verden med at rapportere i ESEF-format. Vores slogan er “XBRL made simple”, og vi tror på det. Derfor arbejder vi for at gøre alle aspekter af rapporteringsprocessen så enkle som muligt.

Vi har til huse i Albertslund. Der er gode parkeringsforhold, men det er også let at komme hertil med offentlig transport.

Du kan lære os bedre at kende på www.parseport.com.